Zdravstveni centar Coner

Sada je: čet 09 ruj, 2010 5:26 am.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: preporuka
PostPostano: čet 10 kol, 2006 12:01 pm 

Imam 31 godinu, masnu ko?u sklonu aknama (nemam hormonski poreme?aj, ve? se radi o poja?anoj osjetljivosti receptora na testosteron). ?eljela bih da mi preporu?ite jo? dodatnih preparata ?ime mogu njegovati svoje lice.

Trenutno koristim Avene:
Cleanance gel i tonik
Diacneal kao no?na krema!!!! (najvi?e mi je pomogla radi retina)
Cleanance K kao no?na krema kad se pojave akne (vezane uz ciklus).
Teku?i puder Avene- pravo otkri?e!!!

Interesira me preporuka za
dnevnu njegu,
te pilinge i exfoliente kojima bih mogla osvje?iti lice u smislu tanjenja povr?nog sloja ko?e i ubla?avanja o?iljaka od okni.

Unaprijed hvala na trudu!!

Vrh
  Pošalji privatnu poruku  

Naslov: Re: preporuka
PostPostano: čet 10 kol, 2006 1:33 pm 
Magistra farmacije

davorka je napisao/la:
Imam 31 godinu, masnu ko?u sklonu aknama (nemam hormonski poreme?aj, ve? se radi o poja?anoj osjetljivosti receptora na testosteron). ?eljela bih da mi preporu?ite jo? dodatnih preparata ?ime mogu njegovati svoje lice.

Trenutno koristim Avene:
Cleanance gel i tonik
Diacneal kao no?na krema!!!! (najvi?e mi je pomogla radi retina)
Cleanance K kao no?na krema kad se pojave akne (vezane uz ciklus).
Teku?i puder Avene- pravo otkri?e!!!

Interesira me preporuka za
dnevnu njegu,
te pilinge i exfoliente kojima bih mogla osvje?iti lice u smislu tanjenja povr?nog sloja ko?e i ubla?avanja o?iljaka od okni.

Unaprijed hvala na trudu!!

Avene Cleanance je jako dobar izbor upravo zbog toga ?to svojim sastavom (ekstrakt ko?tice bundeve) regulira djelovanje testosterona u ko?i. Za dnevnu njegu lica bi Vam vjerojatno odgovarala Cleanance emulzija (obojena ili bez boje) koja regulira lu?enje ?lijezda lojnica i sprije?ava nepo?eljni sjaj ko?e.
1-2 X tjedno mo?ete koristiti Avene blagi piling za lice , a nakon njega nanijeti Gatineau Mateliance masku koja ko?u dubinski ?isti, su?ava pore, umiruje ko?u i matira.
U liniji za masnu ko?u Gatineau postoji i Mateliance serum koji se nanosi svakodnevno prije kreme, reducira pretjerano izlu?ivanje sebuma, nje?no skida povr?inski sloj mrtvih stanica epidermisa te dubinski vla?i i umiruje ko?u.
pozdrav :D

Vrh
  Pošalji privatnu poruku  

Naslov: Re: preporuka
PostPostano: pon 28 lip, 2010 3:48 am 

Pogledaj na Netu i američke preparate, sad su dostupni.

Ja već par mjeseci, kada kupujem u USA, koristim besplatnu uslugu proslijeđivanja pošte sa www.Viaddress.com, i veoma sam zadovoljna njima... Koristila sam ih za kupovinu na Amazon.com i Ebay.com, i sve super radi!

Registracija je besplatna, na http://www.viaddress.com. Oni vam obezbjede vašu adresu u USA, koju onda možete koristiti kako biste kupili robu kod bilo kog prodavca u USA, a Viaddress potom proslijedi vaše pošiljke do vaše zemlje.

Ako prodavac u USA ne prihvata vašu internacionalnu kreditnu karticu, Viaddress može kupiti stvari za vas, bez naknada, i potom proslijediti robu vama. Sve što plaćate je poštarina.

Vrh
  Pošalji privatnu poruku  

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: