davorka je napisao/la:
Imam 31 godinu, masnu ko?u sklonu aknama (nemam hormonski poreme?aj, ve? se radi o poja?anoj osjetljivosti receptora na testosteron). ?eljela bih da mi preporu?ite jo? dodatnih preparata ?ime mogu njegovati svoje lice.
Trenutno koristim Avene:
Cleanance gel i tonik
Diacneal kao no?na krema!!!! (najvi?e mi je pomogla radi retina)
Cleanance K kao no?na krema kad se pojave akne (vezane uz ciklus).
Teku?i puder Avene- pravo otkri?e!!!
Interesira me preporuka za
dnevnu njegu,
te pilinge i exfoliente kojima bih mogla osvje?iti lice u smislu tanjenja povr?nog sloja ko?e i ubla?avanja o?iljaka od okni.
Unaprijed hvala na trudu!!
Avene Cleanance je jako dobar izbor upravo zbog toga ?to svojim sastavom (ekstrakt ko?tice bundeve) regulira djelovanje testosterona u ko?i. Za dnevnu njegu lica bi Vam vjerojatno odgovarala Cleanance emulzija (obojena ili bez boje) koja regulira lu?enje ?lijezda lojnica i sprije?ava nepo?eljni sjaj ko?e.
1-2 X tjedno mo?ete koristiti Avene blagi piling za lice , a nakon njega nanijeti Gatineau Mateliance masku koja ko?u dubinski ?isti, su?ava pore, umiruje ko?u i matira.
U liniji za masnu ko?u Gatineau postoji i Mateliance serum koji se nanosi svakodnevno prije kreme, reducira pretjerano izlu?ivanje sebuma, nje?no skida povr?inski sloj mrtvih stanica epidermisa te dubinski vla?i i umiruje ko?u.
pozdrav