Zdravstveni centar Coner

Sada je: pet 10 ruj, 2010 9:37 am.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: NEURODERMITIS
PostPostano: sri 14 tra, 2010 12:03 pm 

POZDRAV...
nadam se da ću ovdje pronaći osobe sa sličnim problemom koje bi mi mogle pomoći,savjetovati me..naime susrela sam se sa ovim problemom prije nekih godinu i pol...
imam malenu djevojčicu od 4 god i odjednom joj se na nogici pojavila malena crvena flekica,poput nekog lišaja,mi smo to ignorirali misleći da je to nešto sitno i da će samo od sebe proći.Međutim kako je vrijeme prolazilo i to se nije povlačilo,posjetili smo liječnicu,ona joj je dala neku kremu( sad se više i ne sjećam naziva),tretirali smo tom kremom ,ali bez uspjeha..nakon nekog vremena to se proširilo na još nekoliko mjesta,. Tada sam odlučila odvesti malenu privatnom liječniku.On je tada dijagnosticirao neurodermitis,dao neke preporuke što se tiče kremica i to je bilo to..Skupo sam platila te kreme,posjet dotičnom dermatologu,a sve je bilo bezuspješno.Evo sada je prošlo več godina i pol i mi se još borimo s tim.Sve pretrage smo obavili,ninašto nije alergična,a crvenilo je i dalje prisutno.Nju to veoma svrbi i neprestano se češe sve do krvi.Tada nastanu krastice koje ju bole i nimalo lijepo ne izgledaju...Drage moje ,majke.žene molim vas za pomoć..Dali je netko čuo za kremu od soli mrtvog mora(to joj je naziv) zanima me kako ona djeluje i dali bi bila od pomoći mojoj malenoj..
molim vas javite se..pozzz

Vrh
  Pošalji privatnu poruku  

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.