grupa Coner
ljekarna  
ljekarna crta 1 ljekarna
DOGAĐANJA
AKCIJE
MOJA LJEKARNA
ljekarne
ordinacije
wellness
apartmani
O NAMA
LJEKARNA 1
Bjelovar
LJEKARNA 2
Vrbovec
LJEKARNA 3
Bjelovar
MISIJA

VIZIJA

POLITIKA
KVALITETE
Pratite Ljekarnu Coner na Tweeteru
Caudalie
Caudalie je prirodna kozmetika nastala u vinogradu u Francuskoj. Bazirana je na aktivnim sastojcima dobivenim iz grozda i vinove loze.

Linija Vinexpert
Potpuni režim njege kože koji ispunjava bore, učvršćuje dermis i oblikuje oval lica. Ključni patent: Reservatrol iz stabljike vinove loze. Ova znanstvena molekula je jedini Resveratrol stabiliziran lipofilnim grupama, omogućujujući savršeni afinitet s dermisom. On djeluje na proteine dugovječnosti (sirtuine)* kako bi se produljio očekivani životni vijek stanica (+160%) i obnovila potporna kožna tkiva (elastin i kolagen). Resveratol je proglašen od strane harvardskog medicinskog odjela za najefikasniji aktivni sastojak koji produžuje životni vijek stanica.

Linija Vinoperfect
Kompletna linija proizvoda koja je dizajnirana tako da umanji vidljivost i spriječi pojavu tamnih mrlje na koži. Ovaj program nježno usporava proizvodnju melanina, ten je svijetliji i sjajniji.
Ključni patent: Viniferine iz vinove loze
Povijest Vinferinea proizlazi iz stogodišnje tradicije, pošto su vinogradari koristili „suze vinove loze“ da uklone pjege i osvijetle ten. Doktor Vercauteren je bio prvi koji je ekstrahirao Viniferine iz vinove loze i stabilizirao ga s masnim kiselinama za savršenu apsorpciju i bio-afinitet s kožom. Viniferine nudi trostruko djelovanje: korigira pojavu tamnih mrlja, sprečava pojavljivanje novih i ostavlja vaš ten nevjerojatno sjajnim.

Linija Pulpe Vitaminee
Potpuna linija ispunjena najmoćnijim koncentratom stabiliziranih polifenola iz sjemenki grožđa za tretiranje i prevenciju prvih znakova starenja i energizaciju umorne kože.
Ključni patent: Polifenol iz sjemenki grožđa
Ekstrahirane iz sjemenki grožđa, Caudalie je uspela uz pomoć profesora Vercauterena stabilizirati antioksidativne polifenole. 10 000 puta su jači od vitamina E. Prenošeni esencijalnim masnim kiselinama, koje ih čine lipofiličnima, oni su prvak među antioksidansima koji prodire u kožu i štiti staničnu membranu, ali i stanice iznutra! Fantastično anti-ageing djelovanje postiže sposobnošću da spriječi propadanje potpornih vlakana kože (kolagena, elastina). A kao šlag na torti, ovi super talentirani polifenoli potiču mikrocirkulaciju kože.

Caudalie Premier Cru krema
Premier Cru je Caudalijeva premium krema. Nadahnuta najboljim berbama Chateau Smith Haut Laffitea, kombinira 3 Caudalijeva patenta (Resveratrol, Viniferine, polifenoli sjemenki grožđa) s najučinkovitijim prirodnim aktivnim sastojcima da bi se tretirali svi znakovi starenja: bore, nedostatak čvrstoće, tamne mrlje, stres oksidacije, umor kože, suhoća...

Osim u Ljekarnama Coner, Caudalie kozmetiku možete naručiti i kupiti putem

Online ljekarne

Cijena:

Podijeli

Ukoliko imate pitanja vezano uz proizvod (cijena, djelovanje...) molimo kontaktirajte nas na 043/221-225 ili ljekarna@coner.hr

Arhiva
Ljekarna Coner

NOVOSTI
5. hrvatski dan ljekarni 20 godina rada Ljekarne Coner Piktogrami u ljekarnama Posjet dječjeg vrtića Ljekarni Coner Trebate poklon u zadnji čas?
ARHIVA

SAVJETI LJEKARNIKA
Grožđe Gripa Svjetski dan hipertenzije - kućno mjerenje tlaka Besplatno mjerenje gustoće kostiju Novogodišnja odluka: prestajem pušiti!
PRETRAŽIVAČ ARHIVA

PONUDA
Dječji program Kozmetika Bezreceptni preparati
IZDVAJAMO IZ PONUDE